Werken bij kraamzorg bureau House of Care

Wie zijn we?


“Het is onze missie dat de nieuwe generatie een liefdevolle en veilige start krijgt.”

Kraamzorg in Haarlem en Haarlemmermeer

'WE CARE'

Je bent bij ons aan het goede adres voor professionele kraamzorg in de regio Haarlem en Haarlemmermeer.


In 2005 heeft Laurinda Griekspoor vanuit haar eigen ervaring als kersverse moeder House of Care opgericht. 


Onze missie is dat de nieuwe generatie een liefdevolle en veilige start krijgt, Daarom verlenen wij kraamzorg. Dat doen we door de inzet van gepassioneerde zorgprofessionals die ouders en hun baby een warm hart toedragen. 


We zijn geen grote organisatie, omdat wij geloven dat we met korte lijnen de zorg beter op jullie wensen en situatie kunnen afstemmen. We staan dichtbij bij jullie, zodat we goed kunnen zien wat jullie nodig hebben en we nemen de tijd om jullie te leren kennen, nog voor de kraamtijd. 


We werken nauw samen met ziekenhuis, verloskundigen en de JGZ om optimale, integrale zorg te kunnen verlenen.

Cursus voor mama's

Match

Je krijgt een kraamverzorgende die bij jullie past, op basis van ons programma MatchMaker, waarin je je wensen vooraf kunt aangeven.

Dat geeft een gerust gevoel.

Cursus voor mama's

Warme professionals

Geen ongeïnteresseerde of ondeskundige kraamverzorgende in je gezin, maar een warme professional waar je je thuis bij voelt.

Dat maakt het onvergetelijk.

Cursus voor mama's

Zekerheid

Minder uren en iedere dag een andere kraamverzorgende? Niet bij ons. Je krijgt garantie op de uren en we wisselen zo weinig mogelijk.

Dat geeft je zekerheid.

Lees verder hoe we dat regelen

Kraamverzorgende klik

Stel dat het niet klikt met de kraamverzorgende?

Iedere kraamverzorgende past zich zoveel mogelijk aan, zodat jullie je op je gemak voelen met haar in jullie huis. Toch snappen we goed, dat je het best spannend kunt vinden dat er straks een onbekende voor jullie komt zorgen. Juist in zo’n ingrijpende en intieme tijd. En dan ook nog eens zo'n acht dagen achter elkaar bij je in huis.


Daarom hebben wij vooraf al persoonlijk contact met je, zowel bij de inschrijving als de intake, om jullie te leren kennen.

Zo kunnen wij een match maken met een kraamverzorgende.

 

Mét de garantie, dat als jullie je onverhoopt toch niet prettig en op je gemak voelen, wij een andere kraamverzorgende inzetten.

Fijne kraamzorg

Krijgen we wel iedere dag dezelfde kraamverzorgende?

Ja, in principe wel. We weten hoe lastig het is als er middenin de kraamweek een ander komt, juist als jullie je net hebben gehecht aan de eerste kraamverzorgende.


Toch kan het soms niet anders. Geboortes laten zich nagenoeg niet plannen. Kraamverzorgenden kunnen ziek worden of hebben een vrije dag. Daarnaast bewaken we met elkaar de werk-privé balans.


Daarom zijn we eerlijk: het lukt ons heel vaak om één kraamverzorgende voor de gehele kraamweek in te zetten, maar  als er echt veel baby's tegelijk komen, niet altijd.  


Je mag er wel van uitgaan, dat we er alles aan doen om voor rust en continuïteit te zorgen in jullie kraamtijd. 


Zo dragen de kraamverzorgenden de zorg altijd persoonlijk aan elkaar over bij een onverhoopte wisseling, zodat de nieuwe kraamverzorgende helemaal op de hoogte is van het reilen en zeilen bij jullie. We horen zelfs wel eens dat het juist fijn was om van een andere kraamverzorgende weer nieuwe dingen te leren.


Je kunt op ons vertrouwen, want we garanderen de geïndiceerde uren, zodat je geen zorg tekort komt.

Ons team achter de schermen

Particuliere Kraamzorg

Karina Braamzeel

Zorgcoördinator

Particuliere Kraamzorg

Laurinda Griekspoor

Directeur/eigenaar

Particuliere Kraamzorg

Mirjam van Ingen

Intaker

Particuliere Kraamzorg

De kraamverzorgenden

De kraamzorg wordt verleend door enthousiaste en warme professionals met liefde voor hun vak
Particuliere Kraamzorg

Margreet Russcher & Lisenka Knook

Bereikbare dienst


Wat klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Van het inschrijven tot de nazorg ben ik ontzettend blij geweest 
De communicatie is zeer prettig, duidelijk en persoonlijk. Na een pittige bevalling gaf de kraamverzorgende mij precies wat ik nodig had. Ze gaf me rust, leerde me alles over mijn kindje, bracht humor, was er echt voor mij en mijn man. Na een week zorg was het jammer dat ze moest gaan maar waren we wel vol zelfvertrouwen om het zelf te gaan doen. Ook hebben we ervaren hoe fijn de cirkel van rondom zwanger is. Iedereen kent elkaar en was van onze situatie op de hoogte wat de communicatie heel makkelijk maakt. Kortom wij zijn enorm blij met jullie, dankjewel!
Kim van Meeuwen
Wat hebben we een goede start gemaakt samen met Barbara! 

Zoveel kennis en ervaring waarmee ze me veel vertrouwen heeft meegegeven o.a. rondom borstvoeding (was traumatisch bij de eerste). En dan werden we ook nog elke keer verrast met wat voor heerlijke en vooral ook gezonde maaltijden ze op tafel toverde. Dit alles heeft enorm bijgedragen aan een rustig en goed herstel. Kortom, we zijn haar zeer dankbaar!

Particuliere Kraamzorg
Annemieke Teune
Al vanaf de intake verliep alle communicatie soepel. 

Wij hadden Marjan als kraamhulp en die was haar gewicht in goud waard. Ze was er voor ons toen het even minder ging, maar wees ons ook op de leuke dingen (baby in bad doen, draagzak knopen enz.) en leerde ons allerlei dingen aangaande de verzorging van een jonge baby, waar we nog steeds dankbaar gebruik van maken. Pluspuntje is ook dat iedereen bij House of Care over humor leek te beschikken.

Particuliere Kraamzorg
Sophia Maria Kienhuis

House of Care in de media

Meer voor mama's

Meer voor Mama's

Net bevallen?

Zo maak je de eerste tijd met je kindje onvergetelijk!

Op Meer voor Mama's, het online platform voor moeders, verscheen een artikel over HappyMom.

cursus moederschap

Moeders.nu

Hoe verder als de kraamzorg vertrekt?
Op Moeders.nu, het online platform voor moeders, verscheen een artikel over onze cursus HappyMom
Cursus in Ouders van Nu

Ouders van Nu

BLIJ BLIJ BLIJ

We staan weer in de nieuwste Ouders van Nu. 

Dit keer met onze cursus HappyMom (inclusief leuke korting!)

Magazine van zorgverzekeraar IZZ ‘de Zorg’

In dit artikel vertellen we hoe we de nachtdiensten bij House of Care hebben geregeld en wat we onze kraamverzorgenden bieden om onze energie op niveau te houden!

RTL Nieuws

Directeur Laurinda Griekspoor (tevens auteur van het boek De Baby Bijsluiter) werd geïnterviewd door RTL Nieuws over de veranderingen in je leven als je moeder wordt.


Logo ouders van nu

Ouders van Nu

In de rubriek #WELIKEIT tipt de redactie van Ouders van Nu iedere maand leuke apps, tv-tips, handige sites of een cd die zeker een hit wordt bij jou thuis. Dit mag je niet missen, volgens de redactie.

In nr. 10/2020 adviseert de reactie de House of Care Podcast te luisteren.