Over Karina Braamzeel

Karina Braamzeel

Zorgcoördinator & Intaker

Karina Braamzeel Zorgcoördinator & Intaker

Al 22 jaar ben ik werkzaam als kraamverzorgende. In 2015 heb ik voor House of Care gekozen, omdat ik het belangrijk vind om kraamvrouwen precies díe persoonlijke aandacht te geven die ze nodig hebben en dat is wat House of Care doet. Met veel plezier heb ik alle gezinnen verzorgd.


Per 1 september 2020 ben ik overgestapt naar de planning van House of Care. Na al die jaren wilde ik toch graag iets anders, een nieuwe uitdaging, maar wel iets waar ik met mijn werkervaring een goede bijdrage zou kunnen leveren aan het bedrijf House of Care. Omdat ik altijd werkzaam ben geweest als kraamverzorgende, weet ik ook goed wat er speelt in de zorg en wat er verwacht wordt. Dit neem ik mee in mijn nieuwe functie als planner. Tevens doe ik de intake-gesprekken; zo kom ik toch nog bij de gezinnen thuis.