House of Care Podcast

House of Care Podcast & YouTube kanaal

Luister en kijk naar dé kanalen voor zwangeren en mama’s

Podcast voor mama's

House of Care Podcast & YouTube kanaal

Luister en kijk naar dé kanalen voor zwangeren en mama’s

House of Care podcast - Laurinda Griekspoor

We delen al onze kennis en expertise met je!

Het (prille) moederschap én baby's is ons vak en we delen - ook buiten de kraamzorg die we verlenen - graag zoveel mogelijk van onze kennis en expertise.


Daarom maakt Laurinda Griekspoor regelmatig een podcast aflevering en/of een YouTube video over uiteenlopende onderwerpen voor zwangeren en (kersverse) moeders.


Soms is er een expert te gast en soms neemt Laurinda zelf een aflevering op, bijvoorbeeld als ze vaker dezelfde vragen krijgt van kraamzorggezinnen van House of Care. 

Podcast voor mama's

De onderwerpen in de podcast afleveringen variëren van de struggle waar je als kersverse moeder in terecht kunt komen (alles goed willen doen terwijl alles nieuw is en je het nog moet leren) tot weer aan het werk gaan na je verlof.


Laurinda vertelt ook waarom je relatie verandert als je zwanger bent en hoe dat zit, hoe je de eerste avond en nacht na de bevalling met je kindje 'overleeft' en waarom het hele hormonenspel eigenlijk een groot voordeel voor je kan zijn.


Kortom, relevant, interessant en vernieuwend, want veel van deze content tref je niet op de andere moeder-baby blogs, kanalen en podcasts. 


Als je je (gratis) abonneert, hoef je voortaan niets meer te missen en krijg je een nieuwe aflevering vanzelf in je overzicht. Ook fijn voor ons, want dan groeit ons podcast kanaal. 


We vinden het super als je ons laat weten wat je ervan vindt en het is fijn als je ook een review wilt achterlaten. Op die manier bereiken we meer jonge ouders met onze podcasts.

Laurinda Griekspoor

YouTube kanaal voor mama's

Het YouTube kanaal van House of Care moet nog een beetje groeien :-)

We willen geen instructievideo's maken waarin je kunt zien hoe je een wiegje opmaakt voor de baby of hoe je je kindje in bad doet. Dit soort instructies krijg je ook al in de kraamtijd 'live' en op-maat van je kraamverzorgende.


Wij focussen ons op andere onderwerpen, zoals hoe je er voor zorgt dat je oudste kindje gaat wennen aan zijn of haar baby broertje of zusje of hoe het nou precies zit met de methode Rust, Reinheid en Regelmaat. Hoe werkt de methode en waarom zou het handig zijn? 


Hieronder vind je de link naar ons kanaal en als je je (gratis) abonneert, hoef je voortaan niets meer te missen, want een nieuwe video verschijnt vanzelf in je overzicht. En voor ons fijn als je je abonneert, omdat ons kanaal dan groeit. 


We vinden het fijn als je ons laat weten wat je ervan vindt in de comments onder de video's en je mag alles natuurlijk (graag!) ook delen met vrienden of vriendinnen. Op die manier bereiken we meer jonge ouders met onze video's.