Fijne kraamzorg

Werken bij House of Care

Baby cursus

Werken bij House of Care

Kraamverzorgende vacature

Ons team

Ons team bestaat uit 35 enthousiaste en deskundige medewerkers. Wij willen er alles aan doen om in de kraamtijd, die in het leven van jonge ouders heel belangrijk is, het verschil te maken.


Ons motto is ‘We Care’. Dat is meer dan ‘zorgen voor’, want het betekent ook ‘erom geven’. Wij geven om onze klanten, om hun welzijn. En daarom doen we er alles aan om ze goed op de rit te zetten in die eerste tijd na de bevalling. We geven ook om onze kraamverzorgenden, onze collega's. Samen doen we het werk. 


Onze kernwaarden zijn: warmte, inlevingsvermogen, passie en betrouwbaarheid. We zijn een klein, enthousiast en flexibel team. We kennen elkaar goed en helpen elkaar waar nodig. Groot worden is niet onze ambitie, omdat juist door de korte lijnen het prettig samenwerken is. Op kantoor weten we precies wie wie is en zowel collega's als klanten hoeven zich nooit met een nummer te melden.


Maatwerk is niet alleen bestemd voor onze gezinnen, maar ook onze kraamverzorgenden zijn verschillende mensen met een specifieke achtergrond en eigen situatie, die we, als het even kan, graag tegemoet komen als dat nodig of wenselijk is.


We leiden onze organisatie met warmte en inlevingsvermogen.

Werken bij kraamzorg bureau House of Care

Wij investeren in ons team

Werken met mensen betekent ook: kijken hoe het beter kan. Hoe doen wij het als team, hoe doe ik het als kraamverzorgende? House of Care vindt het daarom belangrijk om te investeren in goede, praktische bijscholing en regelmatig overleg met het team. We willen van elkaar leren. We spreken elkaar aan op het geleverde werk. We denken met elkaar mee in oplossingen. Kraamverzorgenden geven gevraagd en ongevraagd advies. Zo blijven we scherp en weten we zeker dat onze zorg up-to-date is en zich blijft ontwikkelen en verbeteren.

De klant is koning en de kraamverzorgende is koningin ...

Werken bij House of Care
Liefde voor het vak en tijd en mogelijkheden krijgen om dat vak goed te kunnen uitoefenen: dat vinden wij essentieel voor goede kraamzorg.


Onze kraamverzorgende bepaalt dus zelf, uiteraard in overleg met de verloskundige, hoeveel uren ze nodig heeft in een gezin; ze geeft een verlenging als dat nodig is. Ze krijgt ruimte om haar eigen creativiteit en werkwijze in te vullen binnen het gezin waar ze op dat moment werkt.


Daarmee kan ze invulling geven aan net iets 'meer dan het gewone’. Uiteraard staat goede en veilige moeder- en kindzorg voorop.


In principe verzorgt de kraamverzorgende het gezin van de eerste dag tot en met de laatste; dat betekent dat House of Care er alles aan doet om in een gezin één kraamverzorgende in te zetten. Omdat wij vinden dat je zo gewoon de beste zorg kan bieden.


Soms kan dat echter niet. Kun je het vak beter combineren met je eigen thuissituatie door op rooster te werken, dan gaan we kijken hoe we dat kunnen regelen.


Want ‘We Care’ geldt ook voor onze medewerkers. Uiteindelijk komt dit onze zorg bij de gezinnen alleen maar ten goede!

Spreekt onze manier kraamzorg verlenen je aan? 

Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

via dit formulier.


Goede ervaren kraamverzorgende