Over Rianne Seerden

Rianne Seerden

Manager

Particuliere Kraamzorg

In 2011 ben ik als rasechte Fries neergestreken in het mooie Haarlem. Daar woon ik met mijn man Menno. Onze kinderen zijn inmiddels het huis uit.


Tot 2011 was ik mede-eigenaar van een hotel restaurant. Een mooie tijd, maar wel een tijd waarin je 24/7 aan het werk bent. Toen heb ik besloten het roer om te gooien en datgene te gaan doen wat me altijd heeft getrokken; de wereld van de kraamzorg. Ik heb de opleiding gedaan en 5 jaar als kraamverzorgende gewerkt.

Maar met een universitaire achtergrond en een verleden als mede-eigenaar van een hotel/restaurant kwam ik er snel achter dat ik niet genoeg werd uitgedaagd en ik de organisatorische kant erg miste.

Zo ben ik in 2017 gestart als planner bij House of Care. Mijn werkzaamheden breidden zich steeds meer uit en zo raakte ik bij alle facetten binnen House of Care betrokken.

Toch heb ik in 2022 besloten in een andere keuken een kijkje te nemen, in de thuiszorg. Daar heb ik in 2 jaar veel ervaring kunnen opdoen, maar de connectie met House of Care altijd behouden.


En zo is begin 2024 de vraag gekomen of ik terug wilde komen bij House of Care om daar de dagelijkse leiding over te nemen. Dus weer terug op het oude nest, in een andere rol, die van manager bij House of Care. Het voelt als thuiskomen. En dat is ook het gevoel dat we willen voor al onze medewerkers. Want alleen vanuit een fijne warme omgeving kun je een goede zorg neerzetten.  En daar doen we het voor!