Vacature kraamverzorgende bij House of Care!

Vacature kraamverzorgende bij House of Care!

Vacature kraamverzorgende bij House of Care!

Ben jij die gediplomeerde kraamverzorgende die op zoek is naar een leuke baan bij een kleinschalige organisatie met korte lijnen en een enthousiast team van gemotiveerde collega’s?

Wij zijn die kraamzorgorganisatie! En wij willen ons team versterken met een nieuwe kraamverzorgende.

Wij verlenen kraamzorg, zoals we zelf ook graag kraamzorg zouden willen hebben gehad. Deze manier van kraamzorg verlenen – net iets meer doen dan het gewone, met veel aandacht voor de unieke situatie van ieder gezin – heeft ons een goede naam opgeleverd in onze regio. Steeds meer zwangeren, vinden de weg naar House of Care. Om die groeiende vraag te kunnen honoreren, hebben wij uitbreiding van ons team nodig.

Wij vragen een afgeronde opleiding tot kraamverzorgende, registratie bij het Kenniscentrum Kraamzorg, liefst zoveel mogelijk ervaring en een flexibele instelling. Uiteraard ben je in het bezit van een auto en een rijbewijs en woon je in de omgeving Haarlem / Haarlemmermeer.

Wij bieden een zelfstandige baan in een warme, professionele organisatie. Je komt terecht in een enthousiast team van top kraamverzorgenden, die allemaal hun eigen unieke inbreng hebben. We doen veel aan (bij)scholingen, omdat we het belangrijk vinden om deskundige zorg te (blijven) geven.

Ben je enthousiast geworden, dan nodigen we je van harte uit om verder te lezen op: https://www.houseofcare.nl/werken-bij-house-of-care/.

Denk je dat jij die spontane kraamverzorgende bent die we zoeken, bel dan voor het maken van een kennismakingsafspraak met Laurinda Griekspoor: 0252-620811.

Over de schrijver
In 2005 heeft Laurinda Griekspoor - vanuit haar eigen ervaring als moeder - House of Care opgericht. Daarvoor werkte ze als organisatie-adviseur en begeleide ze complexe veranderingstrajecten binnen organisaties. Als onderdeel daarvan gaf ze trainingen en persoonlijke coaching. Ook schreef ze het boek De Baby Bijsluiter.
Reactie plaatsen