De Baby Bijsluiter

Ben je pas mama geworden en verlang je naar rust en overzicht?

De Baby Bijsluiter helpt je met herkenbare verhalen, slimme strategieën en tips van experts

Gratis download De Baby Bijsluiter

Taboe-doorbrekend: De Baby Bijsluiter

Herkenbare verhalen, slimme strategieën en tips van experts:


  • als je je wilt voorbereiden op het moederschap
  • over onderwerpen waar je bijna niemand over hoort
  • waardoor je beter de valkuilen herkent in jouw eigen situatie
  • en inzicht krijgt in je fysieke & emotionele herstel
  • je voordeel doet met de expertise en adviezen van professionals
  • en profiteert van slimme strategieën van andere moeders
De Baby Bijsluiter

In mei heb ik De Baby Bijsluiter besteld en in 1 ruk uitgelezen. Wat een heerlijkheid en herkenning !! En wat een gevoel dat ik ook weer in staat was een boek direct en in zijn geheel uit te lezen !! Wauw !

Een lezeres
Boek over het moederschap

Wat als het pittiger is dat je had verwacht?

Als je zwanger bent, kun je je enorm verheugen op het moment waarop je eindelijk je kindje in je armen kunt houden!  De beroemde Roze Wolk   


Na de kraamweek, als de kraamverzorgende de zorg heeft afgesloten, merk je dat het (prille) moederschap zwaarder is dan je verwacht had. Maar ja, zoiets zeg je niet te vaak hardop, want je wilt niet klagen. Je hebt een gezond kindje en dat is toch het mooiste wat er is? Als iedere moeder het kan, dan moet jij het toch ook kunnen?


Dus praat je er niet over, want je wil niet laten zien dat je aan het strugglen bent. Dat geeft je namelijk het gevoel dat je een minder goede mama bent.

Het is niet alleen de vermoeidheid die de eerste tijd met je kindje zo pittig maakt. Je krijgt een aantal cruciale en onverwachte veranderingen voor je kiezen en die komen allemaal tegelijkertijd. Je zag dit niet aankomen.


Je bent geen slechte moeder als je het niet alleen maar leuk vindt met je pasgeboren kindje. Ook niet als je er zelf bewust voor gekozen hebt; niemand kan zich van tevoren een reële voorstelling maken van hoe het is om mama te worden. Zelfs bij een tweede kan het weer helemaal anders gaan.


Het helpt enorm als je weet welke factoren er een rol spelen en wat je kunt doen om niet in een struggle terecht te komen. Als je leest dat je niet de enige bent en je inzicht krijgt in de slimme strategieën van andere moeders. 


Dat vind je allemaal terug in de Baby Bijsluiter. Wat het boek zo uniek maakt is de expertise van professionals uit de geboortezorg (die zelf ook moeder zijn). Je doet je voordeel met al hun tips en makkelijk toepasbare, praktische adviezen. Die hebben al bij heel veel moeders bewezen dat ze goed werken!

null

Laurinda Elzinga (1965) is getrouwd en heeft twee kinderen. Oorspronkelijk is ze trainer/coach. In 2005 heeft ze kraamzorgbureau House of Care opgericht, met het doel om pas bevallen mama's te begeleiden en supporten.


Ook schreef ze De Baby Bijsluiter, waarvan in de afgelopen jaren duizenden exemplaren verkocht zijn. Met dit boek wil ze het leven van pas bevallen mama's, (dat namelijk vaak geen roze wolk blijkt te zijn) relaxter, leuker en overzichtelijker maken.


De Baby Bijsluiter is één van de weinige boeken die over de kraamperiode zelf gaan, dus over de eerste 8 tot 12 weken na je bevalling. Het is herkenbaar, inspirerend, positief en eerlijk.


En het staat vol met tips waar je echt iets mee kunt!

Laurinda Griekspoor

18+

jaar ervaring in kraamzorg

10.000+

pas bevallen mama's begeleid

2000+

boeken verkocht

4.8/5*

bij bol.com

Een paar reviews op Bol.com

Taboedoorbrekend
Eindelijk is De Baby Bijsluiter verschenen. Een zeer goed boek: taboedoorbrekend, met herkenbare verhalen en goede tips. Niet alleen voor mama's, ook voor papa's! Geweldig!
Cursus #happymom

Een lezeres op bol.com

De andere kant van de roze wolk

De Baby Bijsluiter is erg verhelderend om te lezen. Ik had steeds zo iets van.. hadden ze me dat niet eerder kunnen vertellen? De andere kant van de roze wolk! Een heerlijk boek om te lezen maar geen naslagwerk!

Cursus #happymom

Een lezeres op bol.com

Eindelijk een no-nonsense boek

Eindelijk een duidelijk, no-nonsense boek over de kraamperiode en de eerste tijd met je kindje. Nu weet ik pas echt wat ik kan verwachten en voel me goed voorbereid. Kom maar op met die baby.
Cursus #happymom

Een lezeres op bol.com

Klaar voor meer rust? De touwtjes weer in handen?

De Baby Bijsluiter
€14,99

Hét taboe-doorbrekende boek over

alles wat er op je afkomt als je net bent bevallen

Het leest als een trein, staat vol  praktische tips en is van de eerste tot de laatste pagina herkenbaar..